RENT A CAR NOVA RENT

Category

RENT A CAR BEOGRAD – NOVA RENT!

UKOLIKO DOLAZITE U BEOGRAD ILI SRBIJU I POTREBNO VAM JE VOZILO, OBRATITE NAM SE.
Iznajmite vozilo koje odgovara vašim potrebama i željama, bez skrivenih troškova, na Aerodromu Nikola Tesla, ili na nekoj drugoj lokaciji u Beogradu i Srbiji. Posebne pogodnosti nudimo za duže najmove. Kontaktirajte nas putem mejla, telefonskim pozivom, preko vibera, whats app-a, skype-a za više informacija. U svakom trenutku, tu smo da izađemo u susret našim klijentima. SIGURNO, BRZO i POVOLjNO – to je naš moto. Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Iznajmite vozilo sa vozačem

Nova rent agencija vam nudi mogućnost iznajmljivanja automobila sa vozačem. Ukoliko vam je, iz bilo kog razloga, uz iznajmljeni automobil potreban i vozač, naša agencija će vam izaći u susret. Može vam se desiti da vam zbog umora, nedovoljnog poznavanja grada ili slabe tehnike upravlljanja treba ova usluga. Kontaktirajte nas i rezervišite vozača na vreme.

Bez skrivenih troškova

Poštedite sebe neprijatnosti poput iznenadnih-skrivenih troškova. Da vam se ne bi dogodilo da nakon ugovorene cene za određeni automobil, službenik neke rent-a-car agencije traži doplatu za osiguranje, neograničenu kilometražu, izdavanje vozila itd, iznajmite vozilo u Nova Rent agenciji i uverite se sta zaista znači usluga “SVE UKLjUČENO”.

U našoj agenciji, za izabrani automobil na našoj web stranici, u cenu iz tabele ukljuceno je: osiguranje od krađe vozila, osiguranje od učestvovanja vozila u saobraćajnoj nezgodi bez učešća, neograničena kilometraža, izdavanje i preuzimanje vozila na užoj teritoriji Beograda.

Transfer – uslužna vožnja

Nova Rent vam pruža moguđnost individualnog ili grupnog prevoza putnika od tačke “A” do tačke “B”. Prevezite se veoma povoljno do vašeg odredišta (omiljene banje, letovališta, planine itd.) i zakažite odmah i povratak nazad. Pogledajte ponudu naših vozila i odlučite se da li ste za prevoz luksuznim automobilom ili prostranim kombijem. Ova usluga je idealna i za prevoz od i do Aerodroma ili autobuske stanice na razne festivale poput Exit-a ili sabora trubača u Guči.

NOVA RENT BGD D.O.O.
AERODROM “NIKOLA TESLA” BEOGRAD
+381615000222
OFFICE@NOVARENT.RS
NOVARENTBG@GMAIL.COM
RADNO VREME
Radnim danima i vikendom: 07-24h

MOGUĆNOST IZNAJMLJIVANJA I VRAĆANJA VOZILA I VAN RADNOG VREMENA UZ DOPLATU!

NOVA RENT BGD D.O.O. AERODROM "NIKOLA TESLA" BEOGRAD

  1 komentar

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Radno vreme

  Ponedeljak
  Utorak
  Sreda
  Četvrtak
  Petak
  Subota
  Nedelja