Honda predstavlja anti-covid filter


C2c8eef87cbb44a1f0e354fee7d734d4

Honda predstavlja kabinski filter koji je u stanju da efikasno smanji rizik od infekcije, posebno povezane sa koronavirusom.

Nakon antivirusne maske koja se postavlja iznad filtera za vazduh u kabini,  Honda sada nudi malo sofisticiraniju dodatnu opremu sa anti-covid filterom u putničkom prostoru, koji je sposoban za hvatanje klica i virusa kao što je Covid-19.

Filter za kabinu, razvijen u saradnji sa nemačkim proizvođačem opreme “Freudenberg”, ima nekoliko slojeva za filtriranje štetnih gasova i drugih alergena.

Prema Hondi, ovaj filter bi mogao da zadrži više od 90% virusnih aerosola. Imao bi i četvrti sloj impregniran aktivnom supstancom ekstrakta voća, što će omogućiti neutralisanje skoro 100% zarobljenih klica i virusa.

„S obzirom na činjenicu da je kompanija sada više nego ikada svesna uticaja klica i virusa kao što je Covid-19, očekujemo sve veću potražnju za zaštitnim rešenjima. “, reči su Pascala Barbata, direktora prodaje u Hondi.

Ovaj filter za kabinu Honda već prodaje na tržištu kroz svoj katalog originalnih rezervnih delova. Nudi se kao alternativa klasičnom filteru za polen.

Možemo se kladiti da I drugi proizvođači opreme proučavaju razvoj ove vrste proizvoda. Zaista bi bilo dobro da se konkurencija razvije kako bi se troškovi što više smanjili. Čak i ako je zdravlje neprocenjivo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *