HYUNDAI PREDSTAVLJA EVROPI SVOJ LUKSUZNI BREND


HYUNDAI PREDSTAVLJA EVROPI SVOJ LUKSUZNI BREND

Hyundaijev luksuzni brend Genesis sada zvanično dolazi u Evropu, sa ambicijom da postane direktni rival Audiju i Mercedesu. Kao što je kompanija i najavila, brend će biti lansiran na leto 2021. godine, inicijalno sa dva modela. Pored direktne onlajn prodaje, u odabranim gradovima poput Londona i Minhena nalaziće se i prodajni saloni.

Evropskim kupcima Koreanci žele da se predstave modelima G80 (sedan) i GV80 (SUV), konkurišući Mercedesovoj E klasi, odnosno Mercedesu GLE, a dva manja modela, G70 i GV70, takođe bi u bliskoj budućnosti trebalo da budu dostupna evropskom tržištu, kao konkurenti Audijevim modelima A4 i Q5. Pored toga, Genesis najavljuje i model koji će biti dostupan isključivo u Evropi krajem 2021. godine.

Kako ističu iz Hyundaia, za njih veoma važnu ulogu igra elektrifikacija, zbog čega će u bliskoj budućnosti biti ponuđena tri potpuno električna vozila, od kojih će prva biti predstavljena električna verzija G80, nedavno prikazana na salonu automobila u Šangaju.

Genesis će se fokusirati na korisničku podršku, prodavajući svoje automobile kako na internet mreži, tako i u fizičkim maloprodajnim salonima. Kao deo posebnog iskustva kupovine i vlasništva nad vozilom, svakom kupcu će biti dodeljen lični asistent, regrutovan iz elitnog ugostiteljstva i maloprodaje, umesto iz klasičnog automobilskog sektora.

Genesis inače nudi petogodišnju garanciju, a koliko će evropski kupci biti zainteresovani za Hyundaijev luksuzni brend ostaje da se vidi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *