JP “Putevi Srbije”: 05.03.2021. Servisne informacije – 13.30h


Warning Triangle 1412348 960 720

• Auto-put E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, do 9.3.2021.g, od 8 do 16č, istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. Za saobraćaj je povremeno zatvorena preticajna ili vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvijati u slobodnoj saobraćajnoj traci, sve u zavisnosti koja će se traka raditi.

• Auto-put E-75, petlja Novi Banovci – petlja Batajnica, do 15.03.2021.g, radovi na priključku kompleksa stanice za snabdevanje gorivom. Za saobraćaj zatvorena zaustavna traka, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

• Boljevci – Obrenovac, do 31.03.2021. g, na snazi je obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je državni put I A reda broj 2 (Miloš Veliki).

• Pazarište – Tutin, kod mesta Nadumce, do 01.11.2021.g, na snazi je obustava saobraćaja, zbog radova koji se izvode u punom profilu puta. Alternativni putni pravac: Pazarište – Dojeviće; Dojeviće – Novi Pazar; Novi Pazar – Bregovi; Bregovi – Tutin. Alternativni pravac za lokalni saobraćaj – povremeno propuštanje vozila u toku dana, dok je u toku noći na snazi potpuna obustava saobraćaja.

• Neštin – Rakovac – radovi na putnom objektu (propustu), saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
-Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *