JP “Putevi Srbije”: 06.03.2021. Servisne informacije-13.23h


Traffic Signs 674621 960 720

• Auto-put E-75, petlja „Vrčin“ – petlja „Umčari“, radovi na obeležavanju oznaka na putu, od 8.3. do 12.3.2021.g, od 8 do 16 č, desna ivična linija, iz smera Niš-Beograd. Za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

• Na Obilaznici oko Beograda, od 8.3. do 10.3.2021.g, od 10 do 16 č, radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na više lokalnih mesta na kružnom toku Resnik. U zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

• Auto-put E-763, petlja „Takovo“ – petlja „Preljina“, u smeru ka Preljini, od 6.3. do 12.3.2021.g, od 8 do 16 č, radovi u pokretu na ispiranju kišne kanalizacije. Za saobraćaj će biti naizmenično zatvorena preticajna ili zaustavna saobraćajna traka.

• Auto-put E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, do 9.3.2021.g, od 8 do 16 č, istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. Za saobraćaj povremeno zatvorena preticajna ili vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvijati u slobodnoj saobraćajnoj traci.

• Auto-put, petlja Umčari, radovi na periodičnom održavanju nadvožnjaka na petlji Umčari: -od 5.3.2021.g, za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom, u smeru Niš-Beograd, -od 8.03.2021.g, za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, u smeru Beograd-Niš. Uključenje ka Nišu iz Umčara zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

• Auto-put E-80, u tunelu Progon, u smeru ka graničnom prelazu Gradina, u toku su radovi na sistemu za odvodnjavanje u voznoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-75, petlja Novi Sad jug – petlja Novi Sad sever, od 4.3. do 11.3.2021. g, od 7 do 17 č, radovi na mašinskom uklanjanju zemlje sa bankine, radovi će se izvoditi u voznoj i zaustavnoj saobraćajoj traci, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-70, petlja Ruma – petlja Pećinci, radovi na pojačanom održavanju. Saobraćaj se odvija dvosmerno na levom kolovozu auto-puta (smer Beograd – Šid) i nije u funkciji isključenje za Pećince iz pravca Šida i uključenje za Beograd iz pravca Pećinaca. Alternativni putni pravci- petlja „Ruma“ i petlja „Šimanovci“.

• Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima:

1.Mionica – Brežđe – Divčibare – Kaona, preko Divčibara

2.Šabac – Volujac – Zavlaka – Banja Badanja – Krupanj – Gračanica, preko Mačkovog kamena

3.Pričević – Pecka, preko Ive

4.Valjevo – Poćuta – Debelo brdo, preko Debelog brda

5.Krupanj – Šljivova, preko Šljivove

6.Valjevo – Lelić – Mravinjci

7.Šarena Bukva (Mačkov Kamen) – Stolice, preko Stolica

8.Loznica – Zajača – Šarena bukva – Mačkov kamen, preko Mačkovog kamena

9.Šljivova – Pecka

10.Mravinjci – Povlenska Kosa, preko Mravinjaca

• Na teritoriji Zaječara učestali odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali, kao i na klisuri Koretanac i prilazu Babinom Zubu, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

• Na teritoriji Požege na državnim putevima I B reda broj 23 i 21, preporučuje se oprez zbog mogućih osulina.

• Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *