JP “Putevi Srbije”: 07.03.2021. Servisne informacije-08:00h


Warning Triangle 1412348 960 720

• Auto-put E-75, od 8 do 16 č – radovi na obeležavanju oznaka na deonici petlja „Vrčin“ – petlja „Umčari“,sledećom dinamikom:

– od 8.3. do 12.3.2021. g., desna ivična linija, iz smera Niš – Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

– od 12.3. do 25.3.2021. g., leva ivična i razdelna linija, iz smera Niš – Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

• Torak – Novi Itebej od 8.3. do 14.3.2021. g., od 7 do 17 č – radovi na redovnom održavanju, uz naizmeničnom propuštanje vozila.

• Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima:

* Šarena Bukva (Mačkov Kamen) – Stolice, preko Stolica

* Loznica – Zajača – Šarena bukva – Mačkov kamen, preko Mačkovog kamena

• Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

• Na teritoriji Zaječara učestali odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali, kao i na klisuri Koretanac i prilazu Babinom Zubu, gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 08.00 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *