JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE Stanje na putevima 02 april 2021
  • Izvode se radovi na ITS opremi, na delu državnog puta I A reda broj 2, u tunelu „Brđani”, u smeru ka Čačku. Za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • 02.04.2021. godine, u periodu od 10.00 do 16.00 časova, izvodiće se radovi na čišćenju odvodnih kanaleta u razdelnom pojasu, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), na deonici petlja „Aerodrom” – petlja „Bubanj Potok”. U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka na kraćim deonicama auto-puta kroz grad Beograd, dok će se saobraćaj odvijati voznom saobraćajnom trakom. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom
  • Obilaznica oko Beograda, od tunela „Straževica” ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno. Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
  • Boljevci – Obrenovac, radovi na sanaciji kolovoza, do 10.5.2021. godine, na snazi obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca – auto-put Miloš Veliki
  • Auto-put E-75, petlja „Grdelica“ – petlja „Vladičin Han“, u zoni petlje Vladičin Han, do 10.4.2021. godine, izmena režima saobraćaja zbog završnih radova na sanaciji odvodnog kanala. Za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka u levoj kolovoznoj traci u smeru ka Grdelici, u dužini od 100 m, u zoni petlje Vladičin Han.
  • Auto-put E-70, u zoni petlje Ruma, od 3.4.2021 godine. radovi na pojačanom održavanju, u smeru ka Beogradu. Za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova:

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *