JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


Stanje na putevima Srbije 07 april 2021
  • Od 07.04.2021. godine do 09.04.2021. godine, u periodu od 10 do 16 časova, izvode se radovi na izradi temelja za stubove „G i T“ portala i rešetkaste stubove putokaznih i predraskrsnih tabli na bankinama državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), petlja „Aerodrom“ – petlja „Sava centar“, na više lokalnih stacionaža. U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena zaustavna i delimično isključna saobraćajna traka na kraćim lokalnim deonicama auto-puta kroz grad Beograd, a dok se saobraćaj odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Do 09.04.2021. god, u periodu od 8 do 17 časova, izvode se radovi na ispiranju tunelskih cevi u tunelu Brančić, na državnom putu I A reda broj 2, deonica Ljig – Takovo. Za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Guča – Kaona – Mirajići obustavljen saobraćaj zbog poprečenog kamiona u mestu Mirajići. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu. Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
  • Auto-put E-763, na deonici Preljina- petlja Ljig, vraćeni redovni uslovi odvijanja saobraćaja. U tunelu Brančić zbog radova na redovnom pranju za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, smer Ljig – Preljina.
  • Boljevci – Obrenovac, do 10.5.2021. godine – na snazi je obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je državni put Miloš Veliki, a iz pravca Boljevca ka Obrenovcu nema alternativnog putnog pravca.
  • U Staroj Pazovi u zoni postojećeg putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija, obustava saobraćaja zbog izgradnje nadvožnjaka. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je put Stara Pazova – Inđija i Inđija – Putinci. Panirani rok završetka radova 1.7.2021.godine.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova:

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 420 minuta,

-na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

 -na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

 -na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 480 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *