JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE
  • Od 08.04.2021. do 09.04.2021 godine, u periodu od 10.00 do 16.00 časova, izvodiće se radovi na čišćenju odvodnih kanaleta i rigola na bankinama na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), na deonici od Dušanovca do petlje „Bubanj Potok”, u oba smera. U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i delimično isključne saobraćajne trake na kraćim lokalnim deonicama auto-puta kroz grad Beograd, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.
  • 09.04.2021. godine i 10.04.2021. godine, u periodu od 8 do 17 časova, izvodiće se istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja Mali Požarevac – petlja Požarevac, u smeru ka Nišu (od km 238+156 do km 264+050). U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Auto-put E-763, Ljig – Takovo, tunel Brančić, do 09.04.2021. godine, od 8 do 17 časova, radovi na ispiranju tunelskih cevi. Za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka.
  • Auto-put E-70, petlja Ruma – petlja Pećinci, radovi na uređenju propusta i spoljne bankine (desni kolovoz) u smeru ka Beogradu (od km 69+388). Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom – privremena saobraćajna signalizacija i oprema postavljaće se i uklanjati na dnevnom nivou.
  • Jošanička Banja – Kopaonik, od 07.04. do 01.11.2021. godine, na snazi je obustava saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta. Alternativni putni pravac za Kopaonik je, Biljanovac – Raška – Rudnica – Kopaonik. Takođe za prilaz Kopaoniku postoji i alternativni putni pravac iz pravca Kruševca: Kruševac – Brus – Brzeće – Kopaonik.
  • Markovac – Božurnja, kroz naselje Topola, do 10.4.2021. godine, od 7 do 17 časova, radovi na frezovanju i presvlačenju kolovoza asfaltom uz naizmenično propuštanje vozila.
  • Boljevci – Obrenovac, radovi na sanaciji kolovoza, do 10.5.2021. godine, na snazi obustava saobraćaja. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca – auto-put Miloš Veliki.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30:

-na graničnom prelazu Batrovci, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 420 minuta,

-na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija,zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 360 minuta

-na graničnom prelazu Bačka Palanka,zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 240 minuta

-na graničnom prelazu Šid, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Bezdan, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 60 minuta,

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *