JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE
  • Od 13.04.2021. godine, u periodu od 7 do 16 časova, izvodiće se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz državnog puta I B reda broj 40, deonica deonica Surdulica – Vlasina Okruglica, kod mesta Vlasina (Okruglica). U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Od 13.04.2021. godine, u periodu od 7 do 16 časova, će se izvoditi radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz državnog puta I B reda broj 27, deonica Pričević – Valjevo (Gola Glava), kod mesta Valjevo. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Od 12.04.2021. godine do 15.04.2021. godine, u periodu od 7 do 17 časova, izvoditi radovi na redovnom održavanju na delu državnom putu II A reda broj 118, deonica Torak-Novi Itebej, u smeru ka Novom Itebeju. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom

  • Obilaznica oko Beograda:

pre petlje „Ostružnica“, saobraćaj je trenutno obustavljen u oba smera, zbog prevrtanja teretnog motornog vozila,

u tunelu „Lipak“ zbog saobraćajne nezgode, saobraćaj se odvija usporeno.Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

  • Ugrinovci-Bućin Grob, do 15.06.2021.godine, na prevoju Rudnik, u zoni radova radovi na sanaciji klizišta saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.
  • Topola-Natalinci, u mestu Junkovac, do 12.04.2021. godine radovi na redovnom održavanju. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
  • Auto-put E-763, petlja Takovo – Preljina na oko 1km od naplatne stanice Preljina, u smeru ka Čačku, do 30.04.2021. godine, radovi na izgradnji stanice za snabdevanje gorivom „Sokolići 1″. Za saobraćaj je zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.
  • Auto-put E-763, Ljig – Takovo, u smeru ka Čačku , radova na ITS opremi, u tunelu Brančić. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova:

-na graničnim prelazima Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,  

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *