JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE
  • Auto-put E-763, tunel „Brančić“ do 16.04.2021. godine, izvode se radovi na redovnom servisu u levoj cevi. U zoni radova saobraćajne trake će se zatvarati naizmenično, u smeru ka Ljigu.
  • Auto-put E-75, petlja Nova Pazova – petlja Inđija, u smeru Beograd – Novi Sad, do 21.04.2021. godine, od 7 do 17 časova, izvode se radovi na redovnom održavanju. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.
  • Auto-put E-763, Ub – Lajkovac, u oba smera, do 19.04.2021. godine – radovi na redovnom održavanju – ispiranju mostova. Za saobraćaj su zatvorene zaustavne saobraćajne trake.
  • Torak – Novi Itebej, ka Novom Itebeju, do 15.4.2021. godine, od 7 do 17 časova, radovi na redovnom održavanju. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.
  • Ugrinovci – Bućin Grob, na prevoju Rudnik do 15.06.2021. godine, radovi na sanaciji klizišta, naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova:

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *