JP “Putevi Srbije”: Servisne informacije


Neki Naslov 25

15.15h – vreme poslednje izmene

 • Auto-put E-80, normalizovan saobraćaj za teretna motorna vozila na naplatnoj stanici Dimitrovgrad, nakon obustave zbog zadržavanja TMV na graničnom prelazu Gradina.

13.30h – vreme poslednje izmene

 • Obilaznica oko Beograda, od tunela „Straževica“ ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno. Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
 • Auto-put E-763, u zoni tunela „Veliki Kik“, u smeru ka Čačku, do 17 časova, radovi na zameni odbojne ograde. U zoni radova za saobraćaj je povremeno zatvorena preticajna i zaustavna saobraćajna traka.
 • Na Obilaznici oko Beograda, na više lokalnih mesta na kružnom toku Resnik, radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, do 26.03.2021. godine, od 10 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.
 • Na delu Obilaznice oko Beograda, kod petlje „Bubanj Potok“ saobraćaj u smeru ka Nišu, sa desne kolovozne trake preusmerava se na levu kolovoznu traku gde će se odvijati dvosmerno.Privremena saobraćajna signalizacija biće postavljena kod petlje „Bubanj Potok“ – na delu između stare naplatne stanice do 200m pre skretanja za robnu kuću „IKEA“ i biće važeća do 01.11.2021. godine.
 • Auto-put E-75, petlja Grdelica – petlja Predejane, kod mesta Boćevica,do juna 2021. godine, radovi na održavanju.U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš-Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

07.40h – vreme poslednje izmene

 • Auto-put E-75, petlja Vrčin – petlja Mali Požarevac, u smeru ka Nišu, 23.3. i 24.3.2021. godine, od 8 do 17 časova, istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta. U zoni radova za saobraćaj će biti povremeno zatvorena preticajna ili vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati u slobodnoj saobraćajnoj traci, sve u zavisnosti u kojoj će se traci izvoditi radovi.
 • Auto-put E-70, petlja Ruma – petlja Pećinci, u smeru ka Šidu, od 23.3.2021. godine, radovi na postavljanju odbojne ograde u razdelnom pojasu. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom.
 • Auto-put E-75, petlja Grdelica – petlja Vladičin Han, kod mesta Momin Kamen, do 1.4.2021. godine, radovi na održavanju. U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Vranje – Niš između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Niš – Vranje.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na teritoriji Požege, preporučuje se oprezna vožnja na državnim putevima I B reda broj 21 i 23, zbog mogućih osulina.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova:

-na graničnim prelazima Šid i Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,

-na graničnim prelazima Batrovci, Horgoš i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

06.45h – vreme poslednje izmene

 • Pečenjevce – Predejane, u blizini mesta Boćevica (na km 31+850 i na km 32+150), normalizovan saobraćaj nakon sanacije odrona.

05.40h – vreme poslednje izmene

 • Auto-put E-80, u zoni tunela Bancarevo, nema više magle, vidljivost je normalna.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *