JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE
  • Na delu državnog puta I A reda broj 2, u desnoj cevi tunela „Savinac“, izvode radovi na redovnom čišćenju tunela. U tunelu “Savinac” u zoni radova saobraćajne trake se zatvaraju naizmenično, u smeru Preljina – Ljig.
  • Auto-put E-763, izvode se radovi na pranju tunela Veliki Kik, u smeru ka Beogradu. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka.
  • Granica MAĐ/SRB (Bački Breg) – Bezdan, kod mesta Bački Breg, 16.04.2021. godine, od 7 do 16 časova, radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.
  • Surdulica – Vlasina (Okruglica), kod mesta Vlasina (Okruglica), 16.04.2021. godine, od 7 do 16 časova, radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz. U zoni radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.
  • Torak-Novi Itebej, u smeru ka Novom Itebeju ,do 17.04.2021. godine, od 7 do 17 časova, radovi na redovnom održavanju. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.
  • Petlja Nova Pazova – petlja Inđija, u smeru Beograd – Novi Sad, do 21.04.2021. g.,od 7 do 17 časova, radovi na redovnom održavanju. U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *