JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE
 • Auto-put E-70, petlja Šimanovci – petlja Pećinci, u smeru ka Beogradu, do 30.4.2021. godine, radovi na zameni odbojne ograde. Radovi se izvode u razdelnom pojasu (desni kolovoz), za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, u toku svetlog dela dana, sukcesivno do 500 m, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom.
 • Bačka Topola- Senta (natputnjak iznad auto-puta E-75) do 23.4.2021. godine, od 7 do 16 časova, radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.
 • Niška Banja-Crvena Reka (drž.put II B reda broj 427) obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju do 26.10.2021. godine. Alternativni putni pravac je drž. put II A reda br. 224, Niška Banja-Prosek, i drž. put II A reda br. 259, Prosek-Crvena Reka.
 • Izvode se radovi na redovnom servisu u levoj i desnoj cevi tunelu „Brančić“, na delu državnog puta I A reda broj 2. U tunelu “Brančić” u zoni radova saobraćajne trake će se zatvarati naizmenično. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 • Izvode se radovi na pranju tunela Šarani, u smeru ka Čačku, na državnom puta I A reda broj 2. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 • Od 19.04. do 23.04.2021. godine, u periodu od 10 do 16 časova, izvode radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja „Bubanj Potok“ – hotel „1000 Ruža“ – kružni tok Resnik. Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila iz jednog i drugog pravca, na više lokalnih mesta, na deonici petlja „Bubanj Potok“ – hotel „1000 Ruža“ – kužni tok Resnik, uz semaforsku signalizaciju. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 • Od 19.04. do 23.04.2021. godine, u periodu od 10 do 16 časova, izvode se radovi na izradi temelja za stubove „G i T“ portala i rešetkaste stubove putokaznih i predraskrsnih tabli na bankinama državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), na deonici petlja „Aerodrom“ – petlja „Dušanovac“ na više lokacija: U zoni petlje Hitna pomoć, na oba pravca, zona petlje Dušanovac, pravac Autokomanda- Dušanovac, i zona petlje Tošin bunar, pravac Nacional-Tošin bunar. U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena zaustavna i delimično isključne saobraćajne trake na kraćim lokalnim deonicama auto-puta kroz grad Beograd, dok se saobraćaj odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 • Auto-put E-80, od graničnog prelaza Gradina do portala Progon, zbog zadržavanja vozila na graničnom prelazu Gradina formirana je kolona teretnih motornih vozila u zaustavnoj saobraćajnoj traci.
 • Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad obustavljen je prolaz za teretna motorna vozila.
 • Auto-put E-763, u tunelu Šarani, izvode se radovi na pranju tunela Šarani, u smeru ka Čačku. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka.
 • Nova Crnja-Srpska Crnja od 19.4. do 24.4.2021. godine, od 7 do 15 časova radovi na redovnom održavanju. U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
 • Zrenjanin-Sutjeska od 19.4. do 24.4.2021. godine, od 7 do 15 časova, radovi na redovnom održavanju. U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
 • Obrenovački put, u smeru ka Obrenovcu, do 21.4.2021. godine, od 7 do 19 časova, izvode se pripremni radovi u sklopu privremene sanacije klizišta „Duboko“. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, iz oba smera.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:

– na graničnim prelazima Batrovci i Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

 – na graničnom prelazu Horgoš, Šid i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *