JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE
  • Trstenik – Osaonica – Popina, do 31.5.2021. godine, od 7 do 17 časova, izvode se radovi na održavanju kolovoza. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem.
  • Auto-put E-70, petlja Pećinci-petlja Šimanovci, smer Beograd- Šid, od 23.4. do 29.4.2021. godine, radovi na održavanju kolovoza. Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, u toku svetlog dela dana.
  • Ćićevac- Varvarin, do 1.11.2021. godine, izmena režima saobraćaja za potrebe obezbeđivanja pripremnih radova na izgradnji privremene devijacije u zoni buduće petlje „Ćićevac“, u sklopu auto-puta E-761. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
  • Auto-put E-763, radovi na održavanju tunela Šarani i Savinac, smer ka Beogradu. Saobraćaj se odvija dvosmerno, u desnoj cevi tunela, smer ka Čačku.
  • Auto-put E-763, radovi na pranju tunela Brđani, smer ka Čačku. Za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka.
  • Do 31.05.2021.godine, u periodu od 07 do 17 časova izvode se radovi na održavanju kolovoza, na delu državnog puta I B reda broj 23, deonica Trstenik – Osaonica – Popina. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem.
  • Od 23.04.2021. godine do 29.04.2021. godine, izvode se radovi na održavanju kolovoza, na delu državnog puta I A reda broj 3, u zoni petlje Pećinci-petlja Šimanovci, smer Beograd- Šid (km 82+000 – km 77+000). Za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, u toku svetlog dela dana. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Auto-put E-75, petlja Novi Sad – petlja Sirig, u smeru Novi Sad-Subotica, 23.4.2021 godine, od 7 do 17 časova, radovi na mašinskom krpljenju kolovoza. Saobraćaj se odvija u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Auto-put E-75, petlja Aleksinac – petlja Trupale, u smeru Beograd-Niš, do 22.5.2021. godine. izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza. Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš, saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Lajkovac ulaz-Bogovađa, od 23.4.2021. godine, od 15 časova, obustava saobraćaja zbog oštećenja putnog objekta u naseljenom mestu Pepeljevac. Alternativni putni pravac je Bogovađa-Županjac, Županjac-Ćelije i Ćelije-Lajkovac, kao i lokalni put kroz naseljeno mesto Pepeljevac. Planirani rok završetka radova na sanaciji putnog objekta je 60 dana.

Obrenovački put, u smeru ka Obrenovcu, izvode se radovi do 26.04.2021. godine, na kolovoznoj konstrukciji u sklopu privremene sanacije klizišta „Duboko“. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom radnom signalizacijom i opremom i to:

-od 7 do 19 časova, ručno regulisanje saobraćaja sa zastavicama sa naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba smera u levoj traci i privremenoj devijaciji,

-od 19 do 7 časova, regulisanje saobraćaja mobilnim semaforima sa naizmeničnim propuštanjem vozila iz oba smera u levoj traci i privremenoj devijaciji.

Svračkovci – Preljina, do 23.4.2021. godine, od 8 do 17 časova, radovi na redovnom održavanju puta. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila dužinom deonice.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15:

-na graničnom prelazu Horgoš, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnim prelazima Kelebija i Sremska Rača, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 60 minuta,

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *