JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE
  • Sastav Reka – Strezimirovce, do 31.05.2021. godine, od 7 do 17 časova, radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.
  • Jokina Ćuprija-Borova Glava, do 01.06.2021. godine, od 7 do 15 časova – radovi na održavanju. Saobraćaj se odvija tako što je povremena obustava jednog smera u toku radova.
  • Auto-put E-75, petlja Jagodina-petlja Ćuprija do 6.7.2021. godine – radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir. Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru ka Nišu, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.
  • Kroz naselje Jarak, do 7.6.2021. godine, u toku svetlog dela dana, radovi na rehabilitaciji puta. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, koje je regulisano semaforom ili ručno
  • Auto-put E-75, Novi Banovci-Inđija, od 21.05.2021. godine, radovi na popravci zaštitne ograde, na više lokacija. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna ili preticajna saobraćajna traka u zavisnosti da li se radovi izvode u razdelnom pojasu ili na spoljnoj bankini, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.
  • Paraćin-Zaječar, od 28.5. do 4.6.2021. godine, radovi na održavanju osvetljenja u tunelu „Grza“, od 8 do 18 časova. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje, uz moguće kratkotrajne obustave saobraćaja od 15 do 30 minuta.
  • Auto-put E-75, od bivše naplatne stanice „Bubanj Potok“ do skretanja za „IKEA“ (petlja „Tranšped“), do 30.6.2021. godine, – radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom „Bubanj Potok“, u smeru ka Nišu. Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.
  • Kružni tok Žabalj (Žabaljska raskrsnica) – Zrenjanin, u oba smera, od 28.05.2021. do 29.05.2021. godine, od 7 do 15 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju. U toku izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem.
  • Boljevac – Rtanj, do 30.5.2021. godine, od 8 do 18 časova, radovi na asfaltiranju kolovoza uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima.
  • Leskovac (Bratmilovce) – Gornje Dragovlje, do 29.05.2021. godine, od 7 do 15 časova, radovi na presvlačenju kolovoza. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.05 časova:

-na graničnom prelazu Batrovci, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 360 minuta,

-na graničnom prelazu Šid i Horgoš, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 60 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 300 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *