JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


Stanje Na Putevima 02 Jun 2021
  • Brza Palanka –Negotin, od 2.6. do 1.9.2021. godine – radovi na popravci mosta, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.
  • Obilaznica oko Beograda, u zoni tunela „Lipak“, u smeru ka Bubanj Potoku, 2.6. i 3.6.2021. godine – radovi na zameni elastične odbojne ograde. Saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, dok je preticajna saobraćajna traka zatvorena za saobraćaj.
  • Auto-put E-763, Ljig – Surčin, do 4.6.2021. godine, od 7 do 15 časova – radovi na zameni odbojne elastične ograde u razdelnom pojasu. Radovi se izvode u pokretu, a za saobraćaj se povremeno zatvara preticajna saobraćajna traka u oba smera. Radovi na državnom putu I B reda broj 23, deonica Bistrica – Prijevorac.
  • Bistrica – Prijevorac, do 10.6.2021. godine, od 7 do 15 časova – radovi na održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.
  • Guča – Ivanjica, kod Kotraža, 3.6.2021. godine, od 7 do 16 časova – radovi na urezivanju induktivnih petlji, uz naizmenično propuštanje vozila.
  • Auto-put E-75, na deonicama Velika Plana-petlja Batočina, Ražanj-petlja Trupale i petlja Trupale-Preševo, nema više magle i vidljivost je normalna.
  • Naselje Hrtkovci, od 2.6. do 6.6.2021. godine, u toku svetlog dela dana, radovi na rehabilitaciji uz naizmenično propuštanje vozila na tri mesta kroz naselje Hrtkovci.
  • Auto-put E-75, petlja Mali Požarevac – petlja Umčari, u smeru ka Nišu, od 2.6. do 12.6.2021. godine, radovi na rehabilitaciji kolovoza. U smeru Beograd – Niš saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera. U smeru Niš-Beograd za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.
  • Auto-put E-75, od petlje „Aerodrom“ do petlje „Lasta “, u oba smera, od 2.6. do 4.6.2021. godine, od 10 do 16 časova, radovi na izradi temelja i montaži rešetkastih stubova putokaznih i predraskrsnih tabli na bankinama auto-puta kroz Beograd. U zoni radova zatvorena zaustavna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom i usporeno na isključnim saobraćajnim trakama.
  • Auto-put E-75, petlja Jagodina-petlja Ćuprija do 6.7.2021. godine, – radovi na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir. Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru ka Nišu, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Auto-put E-75, zbog pojave mestimične magle smanjena je vidljivost na deonicama:

– Velika Plana – petlja Batočina, na 100 metara,

– Ražanj – petlja Trupale, na 200 metara,

– petlja Trupale – Preševo, na 100 metara.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15:

-na graničnim prelazima Batrovci, Kelebija i Horgoš, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *