JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE ZA 26. MART 2021.


Stanje Na Putevima 26 Mart 2021

07.40h

  • Smederevo (Radinac) – Ralja, od 25.03.2021. godine, izmena režima saobraćaja zbog potrebe za izvođenjem radova na sanaciji kolovozne ploče mosta preko reke Ralje. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu
  • Obilaznica oko Beograda, petlja „Surčin jug“ – petlja „Ostružnica“, u smeru ka Surčinu, od 27.03.2021. do 29.03.2021. godine, izvodiće se radovi na zameni oštećenih dilatacija na mostu broj 7. Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka u dužini od 50 metara. Saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.
  • Auto-put E-75, petlja „Novi Sad Centar“ – petlja „Novi Sad Sever“, na levoj servisnoj saobraćajnici paralelnoj sa auto-putem u smeru ka Subotici, od 7 do 17 časova, radovi na mašinskom krpljenju kolovoza. Za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka servisne saobraćajnice kod Novog Sada, a saobraćaj je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku.
  • Auto-put E-80, obilaznica oko Dimitrovgrada, u zoni tunela Pržojna padina i tunela Progon, radovi na održavanju putne ITS opreme, od 12 do 15č. U zoni radova biće zauzeta vozna saobraćajna traka u desnoj tunelskoj cevi oba tunela, smer ka graničnom prelazu Gradina, a saobraćaj će biti preusmeren na preticajnu saobraćajnu traku. Po završetku radova u desnoj tunelskoj cevi oba tunela, biće zatvorena vozna saobraćajna traka leve tunelske cevi oba tunela, u smeru ka Nišu, a saobraćaj će biti preusmeren na preticajnu saobraćajnu traku. Tokom izvođenja radova planirane su četiri kratkotrajne potpune obustave saobraćaja u trajanju od po 15 minuta.
  • Auto-put E-75, petlja „Vrčin“ – petlja „Umčari“, do 28.3.2021. godine, od 8 do 16 časova, izvode se radovi na obeležavanju oznaka – desna ivična linija, iz smera Niš-Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.15 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *