JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


servisne informacije stanje na putevima

14.20h

  • Auto-put E-75, petlja Aleksinac-petlja Trupale, u zoni petlje Aleksinac, od 29.3. do 26.4.2021 godine, radovi na rekonstrukciji kolovoza. Zatvorena će biti desna kolovozna traka Beograd-Niš, dok će se saobraćaj odvijati levom kolovoznom trakom Niš-Beograd.
  • Auto-put E-75, petlja „Trupale“, 29.3. od 12 časova, radovi na montaži ITS opreme, uz zauzeće preticajne saobraćajne trake, u smeru Beograd – Niš.
  • Auto-put E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, od 29.3. do 3.4.2021. godine, od 8 do 17časova, istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, pun profil. Za saobraćaj otvorena preticajna odnosno vozna i zaustavna saobraćajna traka, u zavisnosti od trake u kojoj se radovi izvode.
  • Na Obilaznici oko Beograda, od 29.3. do 2.4.2021. godine, od 10 do 16 časova, radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na više lokalnih mesta na kružnom toku Resnik. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
  • Čačak (Drakčići) – Drakčići, koja se poklapa sa ulicom Dr. Dragiša Mišović u Čačku od 29.3. do 2.4.2021. godine, od 8 do 17 časova, radovi na frezovanju i mašinskom krpljenju asfaltnog kolovoza. U zoni radova saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

13.05h

  • Paraćin – Zaječar, od mesta Izvor do vrha prevoja – Čestobrodice, izvršena je potpuna obustava saobraćaja.

08.15h

  • Auto-put E-75, na petlji „Trupale“, 29.3.2021. godine, od 12 časova – radovi na montaži ITS opreme, uz zauzeće preticajne saobraćajne trake, u smeru Beograd – Niš.
  • Auto-put E-75, petlja „Vrčin“ – petlja „Umčari“, od 29.3. do 2.4.2021. godine, od 8 do 16 časova, radovi na obeležavanju oznaka – leva ivična i razdelna linija, iz smera Niš-Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.
  • Selište – Zaječar, kod tunela Strmen, od 30.3. do 9.4.2021. godine, od 8 do 17 časova, radovi na popravci i održavanju osvetljenja u tunelu. Saobraćaj će se odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima:

Aljinovići – Sjenica – Novi Pazar

Jošanička Banja – Kopaonik

Kraljevo (Kovanluk) – Brezna – Goč

Kopaonik – Rudnica

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova:

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *