JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


Servisne informacije, stanje na putevima, radovi 30 mart 2021

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta,

-na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

  • Auto-put E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, do 3.4.2021. godine, od 8 do 17 časova, istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, pun profil. Za saobraćaj otvorena preticajna odnosno vozna i zaustavna saobraćajna traka, u zavisnosti od trake u kojoj se radovi izvode.
  • Selište – Zaječar, kod tunela Strmen, do 9.4.2021. godine,od 8 do 17 časova, zbog radova na popravci i održavanju osvetljenja u tunelu, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje.
  • Čačak (Drakčići) – Drakčići, deonica koja se poklapa sa ulicom Dr. Dragiša Mišović u Čačku, do 2.04.2021. godine, od 8 do 17 časova – radovi na frezovanju i mašinskom krpljenju asfaltnog kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.
  • 30.03. i 31.03.2021. godine, u periodu od 7 do 17 časova, izvode se radovi na krpljenju udarnih rupa na državnom putu I B reda broj 39, na deonici Leskovac (Gornja Stopanja) – Lebane (Bojnik). U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uključujući i mahače. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Od 31.03. do 04.04.2021. godine, u periodu od 7 do 17 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju, na delu državnog puta II A reda broj 118, deonica Torak – Novi Itebej, u smeru ka Novom Itebeju. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Auto-put E-75, dnevni radovi na montaži ITS opreme: -30.03.2021. godine, od 9 časova, radovi na petlji „Trupale“, uz zauzeće preticajne saobraćajne trake, u smeru Niš – Beograd. -30.03.2021. godine, od 12 časova po završetku prethodnih radova, radovi na petlji „Trupale“, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake, u smeru Niš – Beograd.
  • Auto-put E-75, petlja Aleksinac-petlja Trupale, u zoni petlje Aleksinac, do 26.4.2021 godine, radovi na rekonstrukciji kolovoza. Zatvorena je desna kolovozna traka Beograd-Niš, dok se saobraćaj odvija levom kolovoznom trakom Niš-Beograd.
  • Auto-put E-75, petlja Inđija – petlja Nova Pazova, u smeru Novi Sad – Beograd, od 30.03. do 17.04.2021. godine, od 7 do 17 časova, radovi na redovnom održavanju trupa puta. U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.
  • Auto-put E-70, petlja Ruma – petlja Pećinci, u smeru ka Beogradu (od km 69+388), od 30.03.2021. godine, radovi na uređenju propusta i spoljne bankine (desni kolovoz). U toku izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15 časova:

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Bogojevo, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *