JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE Stanje na putevima 01 april 2021
  • Produžavaju se radova na sanaciji kolovoza, do 10.05.2021. godine, i dalje je na snazi obustava saobraćaja, na državnom putu II A reda broj 120, na deonici Boljevci – Obrenovac. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je državni put I A reda broj 2 (Miloš Veliki), a iz pravca Boljevca ka Obrenovcu nema alternativnog putnog pravca. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
  • Auto-put E-75, dnevni radovi na montaži ITS opreme, sledećom dinamikom: – 01.04.2021. godine, od 9 časova, radovi na petlji „Niš jug“, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake, – 01.04.2021. godine, od 12 časova, radovi na petlji „Trupale“, uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake, u smeru Niš – Beograd.
  • Auto-put, petlja Umčari, u oba smera, za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom. Uključenje ka Nišu iz Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg. Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni petlje Umčari.
  • Zaječar (Vrška čuka) – Knjaževac (Kalna), od 01.03.2021. do 01.11.2021. godine, radovi na rehabilitaciji kolovoza. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, pomoću semafora na 6 deonica, svaka deonica je dužine 600 m, a razmak između deonica je od 3 do 4 km.
  • U Staroj Pazovi u zoni postojećeg putnog prelaza i delu ulice Ćirila i Metodija, obustava saobraćaja zbog izgradnje nadvožnjaka. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je put Stara Pazova – Inđija i Inđija – Putinci. Panirani rok završetka radova 1.7.2021. godine.
  • Auto-put E-70, u zoni petlje Sremska Mitrovica radovi na održavanju. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom na levom kolovozu auto-puta, u smeru Beograd-Šid.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova:

 -na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *