MASERATI PREDSTAVIO NOVOG GLOBALNOG AMBASADORA BRENDA


MASERATI PREDSTAVIO NOVOG GLOBALNOG AMBASADORA BRENDA

Vek mešanja inovacija, dizajna i strasti doveo je Maserati do proizvodnje kultnih automobila koji su zauvek promenili način na koji svet razmišlja o automobilizmu. Danas, dolaskom novog globalnog ambasadora brenda, Davida Beckhama, ovaj italijanski brend ubrzava uspon ka vrhu.

Globalna sportska ikona, filantrop, biznismen i pionir novih modnih stilova, David Beckham je savršen partner koji će pratiti Maserati u sledećoj fazi njegovog putovanja dok ruši granice i pomera brend ka vrhu luksuza 21. veka, u segmentu automobila.

Paolo Tubito, direktor marketinga kompanije Maserati, kaže da: „Brend ide napred, započeo je novu eru. Vođen prirodnim inovacijama, strašću i jedinstvenim dizajnom, Maserati ima ambicije da prekine “status quo”. Partnerstvo sa Davidom je oličenje svih ovih vrednosti “.

David Beckham, takođe je uzbuđen novim savezom: Pokretanje partnerstva sa brendom Maserati je za mene uzbudljiv trenutak. Maserati je ikonski italijanski brend koji deli sa mnom strast prema najboljim inovacijama i dizajnu. Radujem se bliskoj saradnji sa brendom u tako ključnom trenutku njihove istorije i nastavku njihovog rasta na globalnom nivou.

Detalji saradnje nisu saopšteni, ali je jasno da će se Beckham pojavljivati u reklamnim spotovima, kao i kampanjama brenda Maserati, promovišući luksuz i prefinjeni stil, koji preferiraju oba partnera.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *