NA PRODAJU LEGENDARNA TOYOTA PAULA WALKERA


Supra iz Fast and Furious na prodaju

Američka aukcijska kuća “Barrett-Jackson”, specijalizovana za prodaju kolekcionarskih vozila, pružiće ljubiteljima franšize  “Fast and Furious” priliku da dodju do automobila koji je u filmu vozio Paul Walker.

Slavna Toyota Supra mk4 iz 1994. godine, biće ponuđena na aukciji koja traje od  17. do 19. juna, i to bez početne cene. Glumila je u filmovima “Fast and furious” iz 2001. i “2 Fast 2 Furious” iz 2003. godine, a prodaje se sa kompletnom dokumentacijom koja uključuje i sertifikat o autentičnosti.

Što se tiče performansi, ovaj automobil je potpuno originalan. Ispod haube se nalazi čuveni 3,0-litarski šestoredni 2JZ-GTE motor sa turbopunjačem. Snagu šalje na zadnje točkove zahvaljujući četvorostepenom automatskom menjaču.

Supra dolazi u Candy Orange bisernoj boji, poput one na Lamborghini Diablu, sa Nuclear Gladiator grafikom, Bomex karoserijom, haubom u TRD stilu, APR aluminijskim zadnjim spojlerom i 19-inčnim točkovima Dazz Motorsport Racing Hart M5.

Još nema procena o vrednosti koju bi filmska Toyota mogla postići. Ovo nije prvi put da se automobil iz sage Fast and Furious prodaje, ali ovaj primerak čuvene Supre je izuzetno dobro očuvan, pa se u skladu sa njegovom popularnošću očekuje i visoka cena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *