NAJEFIKASNIJA ZAŠTITA OD SUNCA I KIŠE UKOLIKO NE POSEDUJETE GARAŽU


Najjeftiniji način da zaštitite vaš automobil od sunca I kiše ukoliko nemate svoju garažu I ne vozite vašeg ljubimca često je cerada. Ovom prilikom želimo da vam damo  nekoliko jednostavnih pravila kojih se treba držati ukoliko odlučite da postavite ceradu na svoj automobil.

Jedno od najvažnijih pravila je da biste trebali dobro da očistiti automobil kako na njemu ne bi bile naslage prašine ili nečistoća. Pomeranje cerade po automobilu u kombinaciji s grubim česticama nečistoće, prašine ili blata, moglo bi oštetiti lak.

Ceradu postavite na dobro osušeni automobil. U suprotnom mogle bi ostati mrlje od vlage na vozilu, a na samoj ceradi s unutarnje strane mogle bi se naći velke količina bakterija.

Dobro učvrstite ceradu kako je ne bi odneo vetar. Takođe, to će sprečiti i njeno pomeranje, ako nije baš po meri vašeg vozila, odnosno ako je malo veća. Ukoliko prilikom vetrovitog vremena cerada struže po vozilu to neće biti dobro za lak.

Uglavnom, cerade su odlična stvar, zaštita od delovanja sunca, prašine i drugih prljavština, ali uvek pazite na njihovo postavljanje kako na kraju ne biste napravili veću štetu nego da je niste postavili.


Auto Outlet
Masters Servis
Univerzalni Magacin
Parking Stubici I Barijere

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *