Patosnice za automobile

Bez obzira da li ste upravo kupili novi automobil ili se patosnice u Vašem trenutnom vozilu troše i treba ih zameniti, verovatno ste svesni da postoje dve karakteristične vrste auto prostirki koje su dostupne za Vaše vozilo: tepih i guma ili plastika.

Podne patosnice za automobile su važne jer dodaju stil i lični štih pored toga što imaju važnu funkciju kao zaštitnik unutrašnjosti Vašeg vozila, tako da je dobra ideja da o svojim auto patosnicama razmišljate kao o investiciji. Auto prostirke koje odaberete ne samo da bi trebalo da zadovolje Vaše funkcionalne potrebe, već bi trebalo da izgledaju i u Vašem automobilu jer su Vam jeftin način da prilagodite izgled Vašeg vozila.

Tepih patosnice su najbolja opcija ako tražite dodatni stil i udobnost. Te podne tepih patosnice dolaze u širokom spektru boja i stilova.

Još jedna važna stvar koja se mora uzeti u obzir je koliko se prostirke uklapaju u vozilo. Važno je kupiti prostirku koja je dizajnirana imajući na umu specifičane dimenzije poda automobila. Bez ovoga, dobili biste prostirku koja ne pruža dovoljnu pokrivenost ili glomaznu prostirku koja bi Vam smetala na putu dok pokušavate da pritisnete gas ili kočnicu.

Pravilno dizajnirana patosnica bi imala čak i male rupe ili jezičke za montažu koji bi omogućili da patosnici budu sinhronizovani sa podom vozila. Ovo drži patosnice na mestu i sprečava ih da klize tu i tamo tokom vožnje.

Podloge za sve vremenske uslove nude dobru zaštitu
Gumene ili plastične podne prostirke su dobre za zaštitu od svih vremenskih prilika jer su dovoljno čvrste da zadrže blato i prljavštinu sa Vaših tepiha. Nažalost, oni ne sakrivaju materijal koji uvlačite u cipele. Ako volite da jedete i pijete dok vozite (ne preporučuje se za volanom!), onda će sve prostirke takođe uhvatiti prolivenu tečnost, što olakšava čišćenje, ali prljavština i ostaci će ostati na vrhu prostirke sve dok ponovo ih očistiš, tako da još uvek možeš da ga staviš na cipele.

Većina proizvođača proizvodi svoje patosnice sa izdignutim bočnim ivicama kako bi se voda, sneg, blato ili bilo koja druga vlaga odvodila dalje od mesta gde se Vaša stopala normalno odmaraju, što stvara oblasti u kojima se ta krhotina zadržava. Taj materijal takođe može da se nakupi tokom vremena ako ne brinete o svojim prostirkama, a to bi bilo neuredno.

Takođe je važno napomenuti da tepih vrhunskog kvaliteta nudi i dobru zaštitu. Naše patosnici za automobile, na primer, napravljeni su od najjačih, najtrajnijih i najjednostavnijih vlakana tepiha koja su danas dostupna. Dizajniramo sopstveni tepih da se odupre buđi, plesni i habanju, a kada dizajnirate svoje tepihe za automobil, možete da dodate opcioni jastučić za petu kako biste stvorili dodatni sloj zaštite od habanja na tačno mestu gde će Vaše prostirke za tepih imati najviše akcije.

Patosnice za automobile su veoma kvalitetne i izrađene od jakih materijala. Tačan oblik patosnica svakog modela automobila. Pogledajte sve modele patosnica, različitih boja i materijala od kog su izrađene.

Patosnice za automobile Najbolja cena