PROIZVOĐAČ LUKSUZNIH AUTOMOBILA PRAVIĆE VOZILA PO ŽELJI BOGATIH KLIJENATA


Rolls Royce Kakav Zamislite Ali Koa Taa E Milione

Ako imate novca  i ako se rukovodiocima Rolls-Roycea sviđa vaša ideja, britanski proizvođač ultraluksuznih vozila napraviće vam automobil iz snova.

Rolls-Royce se pridružuje brojnim drugim premium proizvođačima, kao što su Bentley i Porsche, koji će sa ograničenim brojem bogatih klijenata raditi na izradi vrlo skupih automobila po njihovoj meri.

Posebno odeljenje će sarađivati sa pojedinačnim klijentima kako bi pomoglo u dizajniranju i izradi automobila isključivo za njih, a novi program nazvan je Rolls-Royce Coachbuild.

Britanska kompanija će izrađivati po jedan od ovih automobila na svakih nekoliko godina, rekli su rukovodioci Rolls-Roycea. Iako iz kompanije ne žele da pričaju o cenama, sigurno je da će ovakva vozila koštati milione.

Klijenti Rolls-Royce Coachbuild-a su prisno i lično uključeni u svaki korak kreativnog i inženjerskog procesa“, rekao je izvršni direktor Rolls-Roycea.

Da bi lansirao svoj novi Coachbuild program, Rolls-Royce je predstavio novi automobil nazvan Boat Tail, koji će biti izrađen u samo tri primerka, za tri različita kupca.

Rolls-Royce naravno nije objavio njihova imena, ali je otkriveno da su u pitanju zaljubljenici u čamce i jahte, kojima će automobil pružiti “nautički” osećaj. Procenjena vrednost ovih vozila je oko 25 miliona dolara po komadu.

Izgled karoserije Boat Tail-a podseća na klasične automobile iz dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka, kada su luksuzni automobili dizajnirani tako da podsećaju na čamce.

Umesto sklopivog gornjeg dela, poput većine kabrioleta, Rolls-Royce Boat Tail ima potpuno uklonjivi krov koji se čuva odvojeno od automobila, što oslobađa prostor za odlaganje stvari u zadnjem delu.

U posebno dizajniranim pregradama nalazi se vrlo skupo reljefno srebrno posuđe, čaše raznih vrsta, salvete i tanjiri. Tu su naravno i frižider za šampanjac, sklopivi stolovi za koktele, dve stolice italijanskog dizajna, suncobran, i još mnogo luksuznih dodataka.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *