RADOVI POD SAOBRAĆAJEM, ZATVARANJE ULICA


RADOVI POD SAOBRAĆAJEM, ZATVARANJE ULICA

Radovi pod saobraćajem u ulicama Profesora Mihaila Đurića (Beogradskoj) i Takovskoj 

  • Tokom radova koje obalja Elektro privreda Srbije u periodu od 24.4. do 29.4. 2021.godine doćiće doizmene režima saobraćaja, zauzeće i raskopavanje delova kolovoza i trotoara u ulicama Profesora Mihaila Đurića (Beogradskoj) kod raskrsnice sa Bulevarom kralja Aleksandra i Takovskoj kod raskrsnice sa Kosovskom

Radovi pod saobraćajem u ulici Rableovoj i Mihaila Bulgakova

  • Tokom radova koje obalja JKP „Beogradske elektrane” u periodu od 24.4. do 2.7.2021. godine doćiće do izmene režima saobraćaja, zauzeće i raskopavanje delova kolovoza i trotoara u ulicama : Rableovoj od Matice srpske od raskrsnice sa Mihaila Bulgakova i Mihaila Bulgakova od Rableovo  do ul. 16. Oktobra, na teritoriji opštine Zvezdara

Zatvorena za saobraćaj ulica Serdar Jola

  • Zbog radova na izgradnji vodovodnog priključka koji izvodi Republika Srbija – Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, za saobraćaj  biće zatvorena deonica ul. Serdar Jola, od Heroja Milana Tepića do Jevrema Grujića u periodu od 26.4. do 4.5.2021. godine.

Nastavak radova u ulici Vitezova Karađorđeve zvezde

  • Tokom produžetka radova na redovnom održvanju u ul. Vitezove Krađorđeve zvezde biće zatvorena deonica od Mirijevskog Bulevara do Koste Nađa do 29.04.2021.

Zatvorena za saobraćaj ulica dr Koste Todorovića

  • Tokom radova u krugu Kliničkog centra Srbije u periodu od 20.4. do 31.12.2021. godine ulica Dr Koste Totorović od Resavske do Deligradske biće zatvorena za saobraćaj.

Izvor: Gradska uprava grada Beograda – Sekretarijat za saobraćaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *