Renault Taliant 2021: Logan sa licem Megana


Ecd6cd5a1729691523525

Dacia je prošle jeseni lansirala treću generaciju Logana. Prvi primerci već su počeli da se pojavljuju ​​na ulicama, ali na nekim tržištima, kao što je i ranije bio slučaj, ovaj model prodavaće se pod Renaultovim logotipom.

To potvrđuju i prve zvanične slike koje su se pojavile u javnosti, a koje otkrivaju da će se ovaj sedan u Turskoj (i na nekim drugim tržištima) prodavati kao Renault Taliant.

Za razliku od prethodne generacije Logana, koja se na tržištima na kojima je Dacia slabo zastupljena prodavala kao Renault Symbol, Taliant nije pozajmio samo znak matičnog brenda. Ova limuzina B segmenta razlikuje se od rumunske verzije i po modifikovanoj prednjoj i zadnjoj masci, sa “C” svetlosnim potpisom karakterističnim za sve Renaultove automobile.

Iako slike enterijera nisu još uvek objavljene, pretpostavka je da neće biti bitne razlike u odnosu na unutrašnjost Logana. Svakako, podrazumeva se moderniji izgled i kvalitetniji materijali u odnosu na prethodnika, Renault Symbol. Takođe, očekuje se i da će motori biti identični kao kod rumunskog modela, što znači trocilindrične benzinske jedinice sa opcijom fabričkog LPG-a i maksimalnih 100 ks.

Renault Taliant će na turskom tržištu nastupiti sredinom ove godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *