Servisna knjižica

Auto Elektrika Stator 1024x683 1
Vozi Rs

Servisna Knjižica


Potrošnja goriva, servisi, troškovi…

Saznaj više Registruj se Prijavi se

Play Store
Android Aplikacija Servisna Knjizica


Šta je Servisna Knjižica?

Servisna Knjižica je besplatna web aplikacija koja svojim korisnicima omogućava brzu i efikasnu evidenciju troškova održavanja i korišćenja motornih vozila.


  •  Evidencija servisa
  •  Uvid u troškove goriva
  •  Podsetnici za mali, veliki servis, registraciju…
  •  Vođenje evidencije za više vozila
  •  …i mnogo toga još.

Aplikacija je potpuno besplatna za sve korisnike, može se koristiti putem web adrese www.vozi.rs/servisna-knjizica/ ili preuzeti besplatno sa Google Play store-a.

Aplikacija je namenjena svim fizičkim licima, a uskoro će biti dostupna i za pravna lica u oblasti auto indrustrije.

Naravno, Premijum nalog ti omogućava da vodiš evidenciju za više vozila, i možeš kupiti Premijum nalog putem linka https://www.servisna-knjizica.com/app/shop

Ukoliko želite da koristite aplikaciju Servisna knjižica kao pravno lice, pošaljite nam mail sa upitom na adresu: office@vozi.rs kako bi Vas kolege zadužene za pravna lica kontaktirale.

Naravno, putem opcije „Potrošnja goriva“ unosom pređene kilometraže i broja litara kupljenog goriva aplikacija će izračunati koliko Vaš automobil troši goriva na 100 pređenih km.

…za desktop računare

Servisna Knjižica postoji u verziji za desktop računare kao web aplikacija.

…za Android uređaje

Android aplikacija “Servisna Knjižica” je namenjena prvenstveno korisnicima koji su u pokretu.

Servisna knjižica – Testimonials

Vozi Rs

Jovana, Menadžer prodaje

“Vrlo je lako za upotrebu i potpuno pregledno. Volim da svoj život vodim organizovano i ova aplikacija mi baš to omogućava, bar što se kola tiče..”

Jovana

Menadžer prodaje
Vozi Rs

Momčilo, Grafički dizajner

“Vrlo korisna aplikacija na srpskom jeziku. Volim automobile i iz hobija se bavim restauracijom. Značajno mi olakšava pregled troškova i pregled dosadašnjih radova.”

Momčilo

Grafički dizajner
Vozi Rs

Tijana, IT Inženjer

“Alarmi su baš super stvar. Stvarno mi je bilo teško da pamtim kada sledi mali, kada veliki servis, obnova vinjete, kasko osiguiranja i slično. Sada me Servisna Knjižica podseća na vreme o svim ovim stvarima.”

Tijana,

IT Inženjer
Vozi Rs

Miloš, Menadžer ljudskih resursa

“Zbog dinamičnosti posla, veliki problem mi je predstavljalo vođenje evidencije putem papirića, notesa, excel fajlova. Od kad koristim Servisnu Knjižicu, svi podaci su mi na jednom mestu i uvek dostupni..”

Miloš

Menadžer ljudskih resursa