JP „PUTEVI SRBIJE“: SERVISNE INFORMACIJE


Stanje na putevima 17.maj 2021.
  • Auto-put E-75, do 30.6.2021. godine, zbog izvođenja radova na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom „Bubanj Potok“, u smeru ka Nišu, izmenjen režim saobraćaja od bivše naplatne stanice „Bubanj Potok“ do skretanja za „IKEA“ (petlja „Tranšped“). 17.5.2021. godine saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se voznom i preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.
  • Auto-put E-75, u tunela „Predejane“, od 11 do 18 časova – radovi na redovnom servisnom pregledu tunelske opreme i sistema u tunelu. Obustavljen je saobraćaj u desnoj cevi tunela, dok se saobraćaj odvija dvosmerno kroz levu cev tunela.
  • Preljina – Mrčajevci, do 22.5.2021. godine, od 8 do 17 časova – radovi na redovnom održavanju. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
  • Golo Brdo-HE Đerdap I, do 17.9.2021. godine, od 7 do 17 časova – radovi na rehabilitaciji. Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.
  • Auto-put E-70, u zoni petlje Ruma, u smeru ka Beogradu, do 14.6.2021. godine – radovi na pojačanom održavanju. Za saobraćaj je zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.15:

-na graničnim prelazu Horgoš, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 90 minuta,

-na graničnim prelazu Kelebija, zadržavanja na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 180 minuta,

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Izvor: JP “Putevi Srbije”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *