Auto presvlake za auto

Kako sačuvati svoja sedišta?

Dobro je poznata činjenica da presvlake automobila i njihov dizajn igraju značajnu ulogu u pružanju putnicima glatke i udobne vožnje. Raznovrsne presvlake su proizvođači automobila u poslednje 2-3 decenije. Nadograđene i veoma prijatne presvlake zahtevaju blagovremeno održavanje kako bi bile upotrebljive duže, a Vaša vožnja udobnija.

Evo kako možete da produžite životni vek svojih auto sedišta.

Značaj očuvanja presvlake automobila
Presvlake automobila pokrivaju ogroman deo unutrašnjosti automobila. Vožnja u automobilu urednog i čistog enterijera uvek obuzima putnike u spokojnoj atmosferi. Ali, koliko god se automobili koriste u modernizovanom dobu ubrzanog načina života, prljavština, prljavština i mrlje ne treba dugo da se akumuliraju na sedištima automobila. A kada se takve akumulacije ostave bez nadzora duže vreme, one počinju da proizvode užasne mirise i štetne bakterije. Ovi problemi mogu dalje dovesti do bolesti i bledenja boja. Redovno čišćenje sedišta u automobilu je od suštinskog značaja za očuvanje njihovog dobrog izgleda, zaštitu putnika od bolesti i održavanje dobre vrednosti pri preprodaji. Evo nekoliko jednostavnih koraka koje možete pratiti da biste očistili presvlake.

Čišćenje presvlaka automobila
Korak 1: Očistite smeće
Pažljivo proverite da li u automobilu nema smeća, da li ima novčića, očistite priručne delove rukama kao što su paketi za napolitanke i jednokratnu upotrebu. Koristite četku da očistite mrvice, ostatke i prljavštinu. Ne zaboravite da lagano četkate kako prljavštinu ne biste uronili kroz tkaninu i u šavove sedišta.

Korak 2: Usisajte presvlake
Da biste očistili mnogo sitnije prljavštine i prljavštine, presvlake treba usisati. Usisajte sve ostatke, mrvice i prljavštinu. Koristite nastavak za mlaznicu u usisivaču da očistite šavove sedišta.

Nakon što se presvlake usisavaju, potrebno ih je očistiti posebnim proizvodom za zaštitu tapacirunga kako bi im se vratio sjaj i obukao zaštitni sloj. Pre upotrebe proizvoda, testirajte ga na nekim neupadljivim delovima presvlake i proverite da li ostavlja mrlju ili oštećenje. Poprskajte štitnik za presvlake na sedištima automobila i ostavite da se osuši neko vreme. Dva uzastopna laka prskanja proizvoda za zaštitu presvlake biće dovoljna da sprečite Vaš automobil od budućih mrlja.

Pogledajte sve presvlake za auto iz naše ponude.