PRESVLAKE ZA SEDIŠTA


Kada pomislimo na zaštitu automobila, često nam padaju na pamet stvari poput zaštite boje, zaštita od krađe,osiguranje vozila, redovnog servisiranja i parkiranja što dalje od ostalih automobila na parking….

A šta je sa unutrašnjošću automobila?

Vremenom će vaša fabrička sedišta početi da se troše., Zbog trljanja vašeg tela preko njih, prilikom ulaska i izlaska iz automobila, do prolivanja svih vrsta hrane i pića, polako će, ali sigurno, uništiti vaša sedišta.

Nećete shvatiti koliko je zaista loše sve dok ne odlučite da detaljno očistite svoj automobil ili dok ga ne pokušate prodati. U oba scenarija, otkrivanje pravog stanja u vašim sedištima može biti šok.

Ne mora to biti ovako … ovde u pomoć dolaze presvlake za sedišta!

Presvlake za sedišta su jednostavne, I samo im ime kaže njihovu namenu. Presvlake  su navlake koje prelaze preko sedišta vašeg automobila kako bi ih zaštitile od fizičkih oštećenja.

Način dizajniranja presvlaka za sedišta takođe znači da ne moraju biti samo dodatak vašem automobilu.

Postoje gomile različitih stilova i materijala koje možete izabrati kako biste pronašli najbolju presvlaku za vaš automobil.

Tekstil, poliester,sintetika ovčja koža, kožni izgled,, pa čak i plastični materijali za jednokratnu upotrebu dostupni su u presvlakama sedišta.

Kako odabrati najbolju presvlaku za sedište za svoj automobil

Ovo zavisi od načina na koji koristite automobil. Ako ste neko ko je uvek prljav, bez obzira da li je u pitanju posao ili zabava, možda biste želeli da se odlučite za nešto poput navlake od sintetike ili platna, koji su efikasni u zaštiti vašeg sedišta od tečnosti, prljavštine i prašine. Takođe imaju dodatnu prednost zaštite vašeg sedišta od sunca kada je vaš automobil parkiran napolju.

Pletnene navlake za sedišta su zaista pogodne i za zaštitu omiljenih sedišta od vaših kućnih ljubimaca!

Ove presvlake za sedišta se takođe isporučuju u različitim kombinacijama boja I dezena i neće umanjiti lepotu vašeg vozila. Sintetičke presvlake se takođe lako peru u veš mašini!

Kožne presvlake možda su najprikladnije za automobile koji imaju kožni enterijer, gde želite da zadržite fabrička kožna sedišta u besprekornom stanju. Iako kožne presvlake mogu pokazati znakove habanja brže od nekih drugih materijala, one se zaista lako čiste jer ne upijaju ništaOne nisu najprikladnije za toplo vreme jer mogu postati prilično vruće i lepljive od Sunca.

Za one koji žele da promene izgled svoje unutrašnjosti, možda se odluče za presvlake od ovčije kože ili velour / antilope. Ovi prekrivači su čvrsti i štitiće vaše fabričke sedište, ali mogu da predstavljaju problem za održavanje i čišćenje jer će apsorbirati tečnost.

Pronalaženje najboljeg prekrivača za sedišta trebalo bi da bude prilično jednostavno. Glavni prodavci auto-opreme uglavnom imaju čitav niz opcija, a postoje čak i specijalne kompanije koje vam mogu napraviti prilagođene presvlake za sedišta koja će se savršeno uklopiti u vaš automobil.

U svakom slučaju naš savet je da ukoliko imate noviji automobile obavezno odaberete neku od presvlaka koje vama najviše odgovaraju kako bi zaštitili sedišta od propadanja.


Auto Outlet
Masters Servis
Univerzalni Magacin
Parking Stubici I Barijere

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *