Originalne patosnice

Patosnice u automobilu pomažu da Vaše vozilo ulepšate, čineći da izgleda bolje i da se osećate udobnije dok se vozite u njemu. Patosnice su takođe ključne za zaštitu Vašeg automobila i minimiziranje habanja podova automobila.

Kada je reč o održavanju Vašeg automobila čistim kako iznutra tako i spolja, nećete želeti da ostanete bez seta auto patosnica za zaštitu poda Vašeg automobila od blata, prljavštine i svakodnevnog habanja. Pogledajte naš asortiman da biste pronašli najbolje patosnice odličnog kvaliteta, bilo da se odlučite za otpornu gumu, patosnice od plišanog tepiha, ili PVC patosnice. Na pravom ste mestu i za kupovinu patosnica za Vaš auto.

Originalne i kvalitetne patosnice za sve modele automobila, krojene baš po meri. Možete odabrati tepih ili gumene patosnice za Vaš model automobila.

Tepih patosnice

Tepih patosnice su patosnice po tipu i modelu Vašeg automobila, u našoj radionici koristimo isključivo uvozne materijale odličnog kvaliteta koji se koriste u auto indrustriji. Patosnice dolaze u kompletu, sa čepovima, ako automobil ima čepove.

Idealne su u letnjim mesecima kako bi poboljšali enterijer Vašeg ljubimca.

Pogledajte celokupnu ponudu tepih patosnica na sledećem linku: Tepih patosnice za auto

Gumene patosnice

Pogledajte našu ponudu i poručite patosnice izrađene od najkvalitetnijih materijala koje su koje su krojene po tačnim merama za određeni model automobila.
Imamo prilagođene patosnice za sve glavne marke i modele, uključujući Audi, Alfa Romeo, Opel, BMV, Ford, Hondu, Mazdu, Mercedes, VW, Fiat, Citroen i mnoge druge. Ima previše marki i modela za navođenje, ali mi smo olakšali smanjenje prilagođenih opcija pomoću filtera na stranici kategorija auto patosnica. Za samo nekoliko sekundi možete suziti pretragu na patosnice za koje znate da će Vam odgovarati.

Gumene patosnice za auto