Obloge za prednja sedista

Obloge za prednja sedišta štite presvlake Vašeg vozila od ružnog nereda i prosipanja. Postavljanjem obloge može se sačuvati lepota i vrednost Vašeg automobila, a istovremeno izražavaju Vaše estetske preferencije.

Obloge za prednja sedišta sprečavaju da mrlje, prosute materije, mrvice, prašina, prljavština i ostaci oštete platnene ili kožne površine sedišta u vašem vozilu. Pored zaštite od nereda, prednosti kupovine presvlaka za Vaš automobil uključuju:

  • Lako se čisti ili vlažnom krpom ili uklanjanjem i stavljanjem u mašinu za pranje veša.
  • Sporija amortizacija kako održavate fabričko stanje Vašeg automobila.
  • Prilagođeni izgled koji poboljšava stil Vašeg vozila.
  • Vlasnici kućnih ljubimaca mogu posebno imati koristi od presvlaka za sedišta koje štite dlake kućnih ljubimaca, lepljive prste i neuredno prosute stvari.

Izbor tkanine je primarna briga pri izboru presvlaka za automobilska sedišta. Imate širok spektar opcija, uključujući neopren, vinil, veštačku kožu i poliester. Možete da izaberete boju koja odgovara Vašem tapacirungu za fabrički izgled ili da svoj automobil unesete u kabinu sa komplementarnom bojom i stilom. Neke obloge za prednja sedišta dolaze u setu od dve ili četiri, dok se druge prodaju kao zasebne jedinice.

Pronađite obloge za prednje sedište po modelu Vašeg automobila.