Obloge sedista

Obloge za sedišta automobila štite sedišta Vašeg vozila od habanja, prljavštine i uništavanja. Postavljanjem obloge može se sačuvati lepota i vrednost Vašeg automobila, a istovremeno izražavaju estetske preferencije auta.

Obloge za sedišta sprečavaju da mrlje, prašina, prosipanje, prljavština oštete platnene ili kožne površine sedišta u Vašem vozilu. Pored zaštite od prljavštine, prednosti kupovine presvlaka za Vaš automobil uključuju:

  • Lako se čisti ili vlažnom krpom ili uklanjanjem i stavljanjem u mašinu za pranje veša.
  • Sporija amortizacija kako održavate fabričko stanje Vašeg automobila.
  • Prilagođeni izgled koji poboljšava stil vašeg vozila.
  • Vlasnici kućnih ljubimaca mogu posebno imati koristi od presvlaka za sedišta koje štite dlake kućnih ljubimaca

Svrha obloge za sedište je da zaštiti sedište Vašeg auta od vode, prosijanja, prljavštine, peska, soli i UV zraka. Problem je što to ne rade svi. Zaista želite da pogledate materijal koji se koristi. Ako materijal dozvoljava da se voda upije, to vam neće previše pomoći u slučaju prosipanja. Ako je materijal suviše tanak, može se prebrzo istrošiti, izlažući sedište Vašeg automobila. Naše navlake za auto sedišta su napravljene od neoprena, istog materijala koji se koristi za vlažna odela, i napravljene su da zaštite vaš automobil od brojnih svakodnevnih elemenata.

Obloge za auto sedišta iz naše ponude su prilagođene za svaku marku, model, godinu i tip auto sedišta.Ovo prilagođeno uklapanje pruža mnogo više zaštite za Vaš auto.

Obloge za auto