Gumene patosnice po meri

Postoji širok spektar tekstura i stilova gumiranih auto patosnica koje možete izabrati, sa još više opcija za one koji žele prilagođene patosnice po tačnoj meri vozila.

Većina gumiranih patosnica za automobile po meri ima žlebove koji su dizajnirani da zadrže sve tečnosti, kao što su susnežica ili sneg. Visoko-kvalitetne prilagođene patosnice su takođe savršeno skrojene da se uklapaju oko poda Vašeg automobila – sprečavaju koroziju ispod prostora za noge.

Prednosti gumenih patosnica za automobile
Postoji niz prednosti koje dolazi sa kupovinom prilagođenih gumenih patosnica za automobile, međutim, njihova glavna karakteristika je koliko su izdržljive i lake za održavanje.

Doživotna zaštita – Prilagođena gumena patosnica za automobil koja je skrojena tako da savršeno pristaje na pod automobila, štitiće ga sve dok je vozilo na putu.
Škripavo čišćenje – Za razliku od tepihpatosnica, gumena patosnica se lako da očistiti od nečistoća, prljavštine ili blata sa lakoćom – što znači da ih je mnogo lakše održavati. Zaštita elemenata – Gumene patosnice su napravljene da izdrže bilo kakvu štetu koja može da se nanese – što ih čini savršenim za vlasnike vozila.

Zašto gumene auto patosnice mirišu? Zbog gumirane konstrukcije, ovi patosnici za automobile često odaju karakterističan miris kada su novi. Ovaj „miris novog automobila“ obično bledi tokom vremena i često se povezuje sa čistim, savršeno održavanim vozilima.

Ako Vam smeta miris gume, to se može rešiti nečim jednostavnim kao što je osveživač vazduha ili spuštanje prozora.

Da li su gumene auto patosnice toksične ili štetne?
Danas je došlo do porasta broja ljudi koji žele da budu održiviji i ekološki kontinuirani kada kupuju pokrivače za podove svojih vozila.
Materijali koji se koriste u standardnim i recikliranim gumiranim podnim oblogama automobila dokazano su kroz više studija da nemaju apsolutno nikakve toksične ili štetne efekte.

Pošto se ne koriste isparljive ili opasne hemikalije, oni koji kupuju gumene patosnice po meri mogu biti sigurni da će odličan kvalitet upotrebljenih materijala pomoći da njihov automobil bude savršeno čist – bez ikakvih štetnih efekata.

Gumene patosnice za auto Prodaja