Presvlake za Fiat punto

Original presvlake za Fiat Punto Najbolja cena na VOZI.RS

Bez obzira na marku ili model Vašeg vozila, presvlake za auto sedišta su neophodne. Oni štite originalnu tkaninu sedišta od svakodnevnog habanja i habanja, kao i od prolivanja i pratećeg nereda od dece ili kućnih ljubimaca u automobilu. Set presvlaka za sedišta zapravo može pomoći u očuvanju vrednosti preprodaje vašeg automobila. Na VOZI.RS imamo širok izbor presvlaka za sedišta u nizu stilova i tkanina koji odgovaraju svim ukusima i budžetima. Naše presvlake za sedišta su kompatibilne sa bezbednosnim funkcijama kao što su vazdušni jastuci sedišta i mnogi imaju izreze za sigurnosne pojaseve.

Sve presvlake za sedišta su skrojene po meri. Ako dođe do bilo kakvog problema sa uklapanjem, tim će se pobrinuti za isto.

Presvlaka za auto sedište može da pokrije oštećenje starog sedišta i zaštiti Vaše sedište od zaprljanja ili oštećenja. Može učiniti unutrašnjost Vašeg automobila novim i elegantnijim i lepšim.

Naslon prednjeg sedišta ima veliki džep za odlaganje stvari, koji se može koristiti za odlaganje stvari. Presvlaka sedišta neće sprečiti da vazdušni jastuk iskoči sa strane, a prorez za sigurnosni pojas je rezervisan kako bi se osigurala Vaša bezbednost u vožnji.

Instalacija je laka i jednostavna i ne zahteva mnogo vremena za instalaciju proizvoda. Presvlaka sedišta lako se čisti i može se obrisati vlažnom krpom.

Ako niste sigurni da li je naša presvlaka za auto sedište pogodna za Vaš automobil, možete nas kontaktirati i poslati sliku vašeg auto sedišta, mi ćemo utvrditi da li je naša presvlaka za auto sedište pogodna za Vaš automobil.

Presvlake za Fiat punto