Gumene kadice za gepek

Patosnica za gepek koji se uklapa u svaki model automobila
Patosnica za gepek/prtljažnik koji se uklapa u okvir gepeka je napravljena tako da stane praktično u svako vozilo, zahvaljujući svom jedinstvenom obliku i karakteristikama trim-to-fit. Istraživanje, dizajn i razmišljanje uloženo u stvaranje ove prostirke doprineli su njenom trajnom rangu kao najviše ocenjene prostirke za teret/prtljažnik za sva vozila, posebno kada je u pitanju pristupačnost, pouzdanost i praktičnost.

Naša patosnica za gepek i prtljažnik je napravljena od naprednog jedinjenja termoplastičnog elastomera nalik gumi (TPE) koji je odobren od OEM-a, praktično bez mirisa i bez lateksa. Ne sadrži štetne PVC, kadmijum ili olovo i može se 100% reciklirati! Takođe ostaje fleksibilan čak i na najhladnijim temperaturama. Oblik koji se uklapa u okvir pomaže u pružanju vrhunske pokrivenosti Vašeg prtljažnika. Ove prostirke takođe imaju specijalno projektovane rezervoare i grebene napravljene da zadrže i drže tečnosti dalje od unutrašnjosti Vašeg vozila.

Sa visokokvalitetnim materijalima i lakoćom za postavljanje, ova patosnica pruža pristajanje i kvalitet koji kupci očekuju. Zapamtite – pre nego što naručite, ovo je univerzalna prostirka za prtljažnik koja se uklapa i može se ukrajati prema potrebi.

Proizvode šaljemo na teritoriji cele Srbije. Nudimo Vam najpovoljnije cene na celom tržištu i garantujemo za svaki proizvod. Izaberite najbolje na VOZI RS.

Gumene kadice za gepek za sve modele automobila