Univerzalne patosnice za auto

Kvalitetne patosnice su neophodne za zaštitu originalnih tepiha Vašeg automobila od svakodnevnog habanja.

Sve podne patosnice za sve vremenske prilike pružaju zaštitu od svih vremenskih uslova otporne na vodu, blato, hemikalije, prljavštinu i takođe imaju jedinstvenu površinu protiv klizanja sa jastučićem koji je pričvršćen ispod patosnice na strani vozača, držeći prostirku na mestu. Najbolji deo ovih prostirki je njihov dug životni vek i lak za čišćenje. Dizajnirani su tako da se urežu tako da se mogu prilagoditi skoro svakom vozilu. Ove patosnice su namenjene da pruže najbolju moguću zaštitu poda Vašeg vozila. Napravljene su od polimera za teške uslove rada i najizdržljivijeg, funkcionalnog, najisplativijeg i najmodernijeg dizajna na današnjem tržištu.

Ove izdržljive prostirke dostupne su u različitim bojama koje odgovaraju unutrašnjosti Vašeg automobila.

Gumene patosnice su napravljene su od gume bez mirisa kako bi bile ekološki prihvatljive. Izaberite gumene ili tepih patosnice za automobil, dizajnirane za sva godišnja doba, kako biste zaštitili svoj automobil od snega, soli i prljavštine. Ove izuzetno čvrste prostirke su dizajnirane da ne klize i ne dozvoljavaju prodiranje prljavštine. Dostupne u različitim bojama, patosnice se mogu uskladiti sa unutrašnjosti Vašeg vozila.

Univerzalne patosnice za auto za preko 800 modela automobila. Pogledajte celokupnu ponudu i pronađite patosnice koje Vam odgovaraju po materijalu od kog su izrađene i boji. Najbolji izbor na VOZI.RS shop-u.