slika

Auto servis Miki

Category

Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje, kao i profesionalna nadogradnja su nam omogučili da i danas uspešno poslujemo. U našem servisu možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Nudimo Vam vrhunsku uslugu automehanike, autoelektrike, autoelektronike, najsavremeniju auto dijagnostiku, popravku i održavanje auto klima.

Specijalizovani servis za sve vrste automehaničarskih, autoelektričarkih i vulkanizerskih usluga, sa ugradnjom rezervnih delova i  izdvajamo:

Brzi mali servisi (zamena motornog ulja i filtera), kompjuterska dijagnostika, servisi kočnica i kvačila, veliki servisi (zamena setova zupčenja ili lanaca), servisi autoklima i punjenje autoklima, dezinfekcija autoklima, zamena i balansiranje guma.

Posedujemo savremene dijagnostičke uređaje za detekciju kvara na vozilu.

Popravljamo sve vrste vozila od čega izdvajamo: Mercedes, VW, Audi, BMW, Opel, Fiat, Peugeot, Renault i ostalo.

Ovde se naravno mogu obaviti i svi automehaničarski radovi; izmena ulja, remenja…, servis kompletnog vozila, generalno uređenje motora, punjenje i dezinfekcija klime, montaža i balansiranje guma, priprema za tehnički pregled I mnoge druge popravke.

Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju, obezbeđujete mnoge pogodnosti za Vašu firmu (popusti za pojedine usluge, odloženo plaćanje i dr.) Takođe, možemo garantovati tehničku ispravnost Vaših vozila, overom putnih naloga.

Kada je Vašem automobilu potrebna pomoć, Vi naravno ne želite da rizikujete. Za svoj novac očekujete najbolje:

  • kvalitetnu
  • profesionalnu
  • pouzdanu
  • i brzu uslugu.

Na koga se možete osloniti?

Dobrodošli u servis koji će opravdati Vaše poverenje! Auto servis “Miki” uspešno posluje više od 30 godina. Naša specijalnost su automobili iz programa Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen i Opel. Postojimo zbog Vas.

Već tri decenije naš kolektiv radi kao složna zajednica, posvećena svojoj profesiji.

  • Mislimo na budućnost i razvijamo svoju delatnost neprekidnim stručnim usavršavanjem.
  • Maksimalan kvalitet usluge i ljubaznost u svim aspektima poslovanja osnovna su pravila na kojima smo izgradili svoju radnu filozofiju. Trudimo se da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.
  • Ne zaboravite: VAŠ AUTOMOBIL JE NAŠA BRIGA!

S poštovanjem, Mioljub Ćurčić MIKI

Adresa: Vojvode Skopljanca 31, 11000 Beograd, Srbija

Kontakt za zakazivanje:

011 2473 555

063 253 267

063 254 205

Za eventualne kritike ili pohvale:

063 254 800 vlasnik

Email:

autoservismiki@beotel.rs

autoservismiki@gmail.com

Vojvode Skopljanca 31, 11000 Beograd, Srbija

    0 komentara