slika

TEHNIČKI PREGLED VP BG

Category

VP BG – REGISTRACIJA VOZILA – TEHNIČKI PREGLED – OSIGURANJE – PLATNI PROMET (SVE VRSTE UPLATA)
VP BG je kompanija čija je osnovna delatnost vršenje usluga u oblasti registracije svih vrsta vozila, odnosno tehničkog pregleda vozila, zaključivanje polise obaveznog osiguranja od autoodgovornosti i izdavanje registracionih nalepnica direktno na tehničkom pregledu.

Dodatne usluge koje nudimo su nošenje dokumentacije umesto klijenta u MUP i preuzimanje registracione nalepnice u slučajevima kada registracionu nalepnicu nije moguće dobiti na tehničkom pregledu (taksi vozila, vozila u vlasništvu preduzetničkih radnji, invalida ili je u pitanju promena sedišta vlasnika vozila), izdavanje zelenih kartona, zaključivanje polisa za putno zdravstveno zdravstveno osiguranje, delimično kasko osiguranje (lom stakla), full kasko osiguranje (mogućnost plaćanja na 12 rata) kao i prodaja međunarodnih dokumenata, odnosno međunarodne vozačke dozvole – MVD i dozvole za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu – DTV.

Takođe, nudimo Vam članske karte Auto Moto Saveza Srbije – pomoć na putu, koje Vam mogu uštedeti i vreme i novac u slučaju kvara vozila bilo u zemlji ili inostranstvu. Prema Vašim potrebama možete izabrati osnovnu člansku kartu koja važi za celu teritoriju Srbije (bela kartica) ili super člansku kartu koja važi i u zemlji i u inostranstvu (žuta kartica). Više saznajte ovde.

Na tržištu smo prisutni 10 godina, broj naših klijenata raste iz godine u godinu i nama je to najbolji pokazatelj da smo od strane korisnika naših usluga prepoznati kao pouzdan i siguran partner kome vredi ukazati poverenje.

Ponosni smo na činjenicu da našu delatnost obavljamo na poznatoj lokaciji sa tradicijom dugom 50 godina. Naime, sada već davne 1967. godine na lokaciji današnjeg tehničkog pregleda osnovana je prva vulkanizerska radnja za teretna vozila u Beogradu. Ono čemu težimo, na prvom mestu jeste da našu kompaniju odlikuje kvalitetna i brza usluga uz pristupačne cene. Naš moto je da ukoliko nešto radimo onda to radimo kako dolikuje i uvereni smo da se takav odnos prema radu prepoznaje.

Naši zaposleni su Vam na usluzi svakog radnog dana od 8 do 20h, odnosno subotom u periodu od 8 do 16h.

U nadi da ćemo Vam biti na usluzi još dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo,
Vaš VP BG

VP BG registracija vozila
Ul. Stefana Prvovenčanog 58,
Beograd – Voždovac

011 244 38 70
011 244 38 80 Radno vreme:
radnim danom: 08-2

Stefana Prvovenčanog 58,

  0 komentara

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Radno vreme

  Ponedeljak
  Utorak
  Sreda
  Četvrtak
  Petak
  Subota
  Nedelja