JP Putevi Srbije – Servisne informacije 03.03.2021


Construction 4216749 960 720

Auto-put E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, od 03.03.2021. do 09.03.2021. godine, od 8 do 16 č, istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta . Za saobraćaj će biti povremeno zatvorena preticajna ili vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati u slobodnoj saobraćajnoj traci, sve u zavisnosti koja će se traka raditi

Petlja Surčin-petlja Ostružnica, do 1.11.2021.-radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu. Radovi se izvode svakog dana uz obavezno 24 časovno prisustvo saobraćajne signalizacije.

Auto-put E-763, do 10.03.2021.g, od 9.30 do 17č, radovi na ITS opremi, prvo u smeru ka Čačku u tunelu „Savinac“, a nakon toga u tunelu „Brđani“, zatim u smeru ka Beogradu, radovi prvo u tunelu „Brđani“ a zatim u tunelu „Savinac“. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom dok će za saobraćaj biti zatvorena vozna saobraćajna traka.

Auto-put E-75, petlja Subotica jug – petlja Žednik, u smeru Subotica-Novi Sad, do 05.03.2021. godine, od 7 do 16 č, radovi na redovnom održavanju.U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorena vozna saobraćajna traka.

• Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova:

-na graničnim prelazima Batrovci, Kelebija i Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,

-na graničnim prelazima Šid i Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

JP Putevi Srbije apeluje na sve učesnike u saobraćaju, da zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *